Et steg i riktig retning!

Entrepnor har i 2020, som de aller fleste andre, gått gjennom koronasituasjonen, og har måttet omstrukturere hverdagen for å møte de krav som settes og dekke de behov som oppstår. Til tross for denne situasjonen har Entrepnor opplevd kraftig vekst i denne perioden, både på områdene som gjelder rørfornying, men også rørinspeksjoner, åpning av tette avløp, og lignende. Det har lenge vært snakk om å ta steget videre inn i rørleggerbransjen, og når muligheten for å inkludere rørleggermester Stephan Hemmingsen i disse planene fikk tankene fort ben å gå på. Stephan er en viktig rolle i denne retningen vi nå beveger oss inn i. Han er utrolig dyktig faglig sett, men har også mye god kompetanse på andre områder som økonimi og markedsføring, sier salgssjef Hallvard Johansen.

God erfaring

Stephan Hemmingsen har lang fartstid som rørlegger, men har også god erfaring med rørfornying da han tidligere har jobbet i Olimb. Jeg er takknemlig og ydmyk som får lov til å ta del i denne utviklingen Entrepnor er inne i. Da tenker jeg spesielt på rørleggeravdelingen som jeg nå skal få lov til å være med å starte opp.

Godkjent Mesterbedrift

Med rørleggermester Hemmingen i spissen blir nå Entrepnor godkjent mesterbedrift i rørleggerfarget. Det vil være med å styrke selskapet og spesielt rørleggeravdelingen. Som godkjent mesterbedrift kan kunden være sikker på at arbeidet utføres etter gjeldende lover og forskrifter, og at vi som entreprenør er seriøs , oppdatert på gjeldende regelverk og satser på rekrutering i form av lærlinger, forteller Hemmingsen.

Stephan mener det er viktig å ta mesterutmerkelsen seriøst, da mye av prosessen handler om yrkesstolthet og gamle håndverktradisjoner. Han mener fokuset bør ligge på å levere kvalitet i alle ledd, og at alt utføres etter gjeldende standarder. Hos oss får kunden et solid faglig arbeid til en rettferdig pris, både når det kommer til materialer og arbeid, påpeker han.

Fokus i Tromsø

Selv om mestertittelen vil påvirke hele selskapet er det likevel Tromsø som står i fokus når Entrepnor nå starter opp egen rørleggeravdeling. Vi kommer til å ha mye fokus på Tromsø i tiden fremover, og kommer til å være tilgjengelig for alle som ønsker å ta en prat med oss. I tillegg vil vi fokusere på å rekrutere lærevillige lærlinger, og ser også etter rørleggere med erfaring fra rørfornyingsbransjen, forteller Stephan.