Dette er oss

Entrepnor AS er en etablert entreprenørbedrift, med hovedfokus på vann og avløpstjenester.

På bakgrunn av erfaring og kompetanse ønsker vi å være ledende på åpning av avløpsrør, rørinspeksjoner, rørfornying uten graving og andre “no dig” metoder.

Entrepnor er godt etablert, og våre ansatte har vært i bransjen i lang tid. Vi kjenner kundens behov, og skal levere riktige løsninger, punktlig, i henhold til avtaler og til konkurransedyktige priser.
Vi er allsidige, og ved hjelp av spesialtilpassede biler og utstyr, kan vi løse de aller fleste problemer.

Hvorfor velge oss?

Våre ansatte har lang erfaring og god kompetanse innen bransjen. Dette er viktig for å sikre at vi leverer topp resultat – hver gang.

Med fokus på miljøvennlige produkter og tjenester, utfører vi oppdrag som miljøet vårt ikke tar skader av. Rørfornying uten graving er et eksempel på dette.

God service er viktig for oss. Derfor strekker vi oss alltid litt lengre, for å forsikre kundene om at dem alltid får det de fortjener. Det beste.

Entrepnor AS er medlem av rørinspeksjon Norge (RiN), og har derfor tilgang til kurs og samarbeidsparnere for å yte enda mer på våre rørinspeksjoner.

Entrep-Nor AS er medlem av interesseorganisasjonen rørfornying norge, og har derfor tilgang til kurs og sammarbeidsparnere for å yte enda mer på våre rørfornyingsprosjekt.

Våre ansatte


Vi er stolte av å kunne presentere de ansatte i Entrepnor AS. Dette er ansatte med lang erfaring og god kompetanse