Fiber har nesten uendelig kapasitet og kan overføre enorme mengder data ved lynkjapt.

I nyere tid er det blitt mer og mer populært å velge fibernett fremfor de gammeldagse kobberkablene. Fiber er den mest effektive teknologien for trådforbundet bredbånd.

I motsetning til andre typer bredbånd som leveres via linjer med begrensninger er det kun utstyret som setter begrensninger for fiberbasert bredbånd. Fiber har så og så uendelig kapasitet, og kan overføre enorme mengder data i mye høyere hastighet enn det vi kjenner fra mer tradisjonelle bredbånd.

 

Fibersignaler sendes med lysets hastighet og kan overføre enorme mengder data.

Både privatpersoner og bedrifter velger fibernett, og vi tilbyr effektiv men grundig graving for å bistå de som monterer fiber. Ved fibergraving graver vi ut en grøft i riktig størrelse, som fiberrøret så legges ned i. Da er alt klart til montøren kommer for å fortsette arbeidet.

Fordelen med fiberbredbånd

Den kanskje største fordelen fiberbredbånd er at det i teorien ikke finnes noen begrensninger for hastigheten din. Fiber har også raskere responstid enn tradisjonelle bredbånd, og det er mer stabilt, rett og slett fordi den er mindre utsatt for forstyrrelser.

Les også våre andre tjenester

FOKUS PÅ DOKUMENTASJON

Ved utførelse av rørfornying har våre fagarbeidere stort fokus på dokumentasjon og oppfølging for å sikre at alle parter oppnår ønsket resultat. Her er også HMS et sentralt punkt og man jobber hver dag for å oppnå ønsket resultat.


Hallvard Mathias Johansen

Daglig leder
hallvard@entrepnor.no
+47 901 87 831