Som oss mennesker trenger også rørene både kjærlighet og omsorg.

God tilstand på rørene krever godt vedlikehold. Om rørene ikke blir fulgt opp, kan det oppstå både skader og vond lukt. Et rør har begrenset levetid, og det er viktig å følge med på tilstanden til rørene. Ved å foreta en rørinspeksjon, enten med et kamera eller ved dyktig personell finner man ofte fort ut tilstanden, og eventuelt hva som er problemene.

Vi tilbyr også trykkprøving, tetthetskontroll og lekkasjesøk for å forhindre lekkasjer i rørene. Dette kan være for at farlige væsker og kloakk ikke siger ut, eller for å forhindre innsig til drikkevann.

Bredt utvalg av tjenester

Den norske vinteren kan være hard og ofte fryser trykk- og drikkevannsledninger. Disse kan vi tine med trykk og vann. Noen ganger oppstår det skader på rørene. Er skadene minimale er punktreperasjon en god løsning.

Er skadene derimot av større grad kan det være behov for nye rør ved hjelp av rørfornying. Rørfornying er kort fortalt en måte å etablere nye rør, på innsiden av det gamle røret. Dette sparer da både miljøet og kostnader ved å slippe å grave opp vei og infrastruktur.

FOKUS PÅ DOKUMENTASJON

Ved utførelse av rørfornying har våre fagarbeidere stort fokus på dokumentasjon og oppfølging for å sikre at alle parter oppnår ønsket resultat. Her er også HMS et sentralt punkt og man jobber hver dag for å oppnå ønsket resultat.


Hallvard Mathias Johansen

Daglig leder
hallvard@entrepnor.no
+47 901 87 831