En spesialbestillt Volkswagen Transporter er nettop ankommet Entrep-Nor, og skal sammen med våre operatører sørge for at vi kan levere det beste innen rørinspeksjon!Den nye TV-bilen er en spesialbygd Volkswagen Transporter, og gir oss muligheten til å utføre alle typer oppdrag innen rørinspeksjoner. Denne bilen har alt, og litt til.

[ultimate_spacer height="40"][ultimate_heading sub_heading_color="#b5b5b5" alignment="left" spacer="icon_only" icon="Defaults-quote-left" icon_size="52" icon_color="#e8e8e8" sub_heading_font_family="font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:300" sub_heading_style="font-weight:300;" sub_heading_font_size="desktop:45px;"]I DENNE BRANSJEN ER KUN DET BESTE GODT NOK[/ultimate_heading][ultimate_spacer height="40"]

Bilen er utstyrt med topp moderne rørinspeksjonsutstyr, og har et mobilt kontor for inspeksjon og annet arbeid. Her har vi stakekameraer for inspeksjon av mindre rør, og traktorer for inspeksjon av rør med større dimensjon. Denne bilen er komplett, og utfører alle typer rørinspeksjoner. Ta kontakt med avdelingsleder Tor på 46 40 46 46, tastevalg 2 for en uforpliktende prat.