Jevnlig rengjøring er helt avgjørende når det kommer til vedlikehold av bygg og avløpsrør.

Vi i Entrepnor leverer et bredt spekter av tjenester innen for høytrykkspyling og vedlikeholdsspyling. Enten det er vask av parkeringsplasser, tunneller, fjerning av graffiti eller åpning av tette rør.

De fleste rør vil bli tette med tiden, derfor anbefaler vi jevnlig vedlikehold og kontroll av rørene. Hvis du allerede har fått tette vann – og avløpsrør, er rørspyling med høytrykk løsningen. Dette vil ved de fleste tilfeller fjerne fett og belegg fra rørene.

Normalt sett gjøres dette ved bruk av en høytrykkspyler fra en stakeluke, kum, sluk eller fra en demontert vannlås. På slangen er det koblet en spesialdyse som sørger for at vannet spyler innsiden av røret helt rent.

Vedlikeholdsspyling er også noe vi driver mye med. Rengjøring og vedlikehold kan gjøre underverker for bygg. Både fasadevask, takvask og regelmessig vedlikehold av sluk og rør er anbefalt. En effektiv runde med høytrykkspyleren gjør at bygg eller rør fremstår bedre og det er verdt investeringen.

Les også om våre andre rørtjenester

FOKUS PÅ DOKUMENTASJON

Ved utførelse av rørfornying har våre fagarbeidere stort fokus på dokumentasjon og oppfølging for å sikre at alle parter oppnår ønsket resultat. Her er også HMS et sentralt punkt og man jobber hver dag for å oppnå ønsket resultat.


Hallvard Mathias Johansen

Daglig leder
hallvard@entrepnor.no
+47 901 87 831